HITSA_BESTYRELSE_4_Photo_Musstafa_Markabi_1495x1080.

VEKSØ og Hitsa fusionerer og bliver til HITSA

Fra 1. januar 2021 bliver VEKSØ og Hitsa til den nye virksomhed HITSA. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere Danmarks største udvalg i byrumsinventar.

“Vi slår os sammen for at udvikle os og vækste sammen i stedet for at konkurrere mod hinanden,” siger administrerende direktør for HITSA, Henrik Andersen. Han ses her på billedet i midten med bestyrelsesformand Gynther Kohls til venstre og bestyrelsesmedlem for Den Sociale Kapitalfond Invest Torben Agerup til højre.

“Det nye HITSA bliver en virksomhed, som leverer byrumsinventar i en høj kvalitet og med kunden i centrum. Samtidig bliver vi en større virksomhed og får dermed endnu bedre muligheder for at tage ansvar for social inklusion og bæredygtighed,” siger han.

Det bedste fra begge virksomheder

I 2018 købte Hitsa konkurrenten VEKSØ. De to virksomheder flyttede sammen i Kolding i 2019 for at dele produktion og administration. Nu er det naturligt at tage skridtet fuldt ud og samle det bedste fra begge virksomheder for på den måde at stå endnu stærkere i konkurrencen på markedet.

Begge virksomheder har været stærke på cyklismeprodukter som cykelstativer, luftpumper og cykeloverdækninger. HITSA samler nu kompetencerne og kan tilbyde branchens bredeste produktprogram.

Også når det gælder specialdesign og udvikling af nye produkter er kræfterne nu samlet.

VEKSØ’s kompetencer inden for projekter og udbud videreføres i en styrket projekt- og konstruktionsafdeling.

Vi fører de samme produkter, og vi er de samme mennesker

For kunder og samarbejdspartnere er produktudvalg og aftaler de samme. Vi har ryddet op i vores standardsortiment, men vi kan fortsat fremstille alle produkter, der tidligere har været i vores sortiment.

HITSA består af de samme mennesker som før fusionen. Alle telefonnumre er de samme. VEKSØ’s hovednummer og mail kan benyttes og stilles automatisk videre.

HITSA er ejet af administrerende direktør Henrik Andersen og Den Sociale Kapitalfond Invest. Virksomheden arbejder målrettet med social inklusion og har i 2020 udarbejdet en bæredygtighedsstrategi. HITSA har i alt cirka 110 medarbejdere i Danmark, Sverige og Letland. På lokationen i Kolding har HITSA smedeværksted, træværksted, pulverlakeringsanlæg og montage samt salg og administration.

Send en mail på
hea@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 3046 4560

Glemt dit kodeord?

|