Drift, vedligehold og bortskaffelse

HITSA’s produkter er fremstillet af solide materialer, så de kan holde til at blive brugt, samt modstå vind og vejr. Vi anbefaler, at produkter og materialer løbende vedligeholdes, se links nedenfor.

Vores produkter er ‘made for disassembly’, det vil sige, at de er designet til nem adskillelse med det rigtige værktøj. Det forlænger levetiden på flere måder. Slidte eller beskadigede dele kan lettere udskiftes, og produktets materialer kan lettere sorteres til genbrug eller genanvendelse ved slutningen af produktets levetid.

Eksisterende HITSA produkter kan ofte repareres eller renoveres, for eksempel ved nedslibning og genoliering eller genlakering. Kontakt os, hvis du ønsker en serviceordning.

Når produkterne ikke skal bruges længere, kan de håndteres med udgangspunkt i gældende affaldskoder og sorteringsfraktioner. Vejledningerne her på siden indeholder forslag til sortering, men vær opmærksom på, at forskellige affaldsaftagere kan have forskellige affaldsfraktioner. Spørg derfor altid din affaldsaftager, hvis du er i tvivl om sortering.

HITSA er FSC-certificeret til forarbejdning af bl.a. mahogni (se certifikat). Som en del af vores bæredygtighedsstrategi indkøber vi FSC-certificerede materialer, hvor det er muligt. Læs mere om, hvad FSC står for her.

 

TRÆ

 

METAL

 

TAG

 

ANDET

Glemt dit kodeord?

|