Ledige stillinger

Salgskonsulent med interesse for byrumsinventar søges til Nord- og Midtjylland

Indrykket 28. september 2021

Salg af byrumsinventar til primært kommuner, entreprenører og anlægsgartnere

Vil du med på en spændende rejse med en afvekslende hverdag? Vil du have en hverdag fyldt med spændende indhold, hvor du er med til at skabe lækre byrum til vores kunder? Kan du sælge cykelstativer, skraldespande og andet byrumsinventar i både store og små, korte og lange projekter? Vi har et spændende job til dig, men det kræver, at du er vedholden, struktureret og kan holde mange bolde i luften ad gangen.

Din hverdag/arbejdsuge vil være præget af mange forskellige arbejdsopgaver lige fra opsøgende salg, kundebesøg, tilbud og ordreafgivning til opmålinger samt afklaringer med nuværende og nye kunder angående deres projekter. Vores kunder er primært kommuner, entreprenører, anlægsgartnere og landskabsarkitekter. Det er vigtigt for vores kunder, at du er lyttende og kan sætte dig i deres sted, så I får løst deres projekter i fællesskab.

Du kommer til at have en daglig dialog med vores salgs- og konstruktionsafdelinger.

Din profil

Du er typen, som sætter en ære i dit job, fordi du synes, det er fedt. Du kan snakke med mennesker på alle niveauer, er en god planlægger og er ikke bange for at påtage dig opgaver ved vores kunder. Du arbejder frit og selvstændigt og ved, at det hænger sammen med ansvarlighed. Du er interesseret i at udvikle dig hver dag, da HITSA ikke står stille, og vi trives bedst med en spændende hverdag.

Din baggrund kan være fra f.eks. eksternt salg i branchen eller relaterede brancher. Måske har du en håndværkermæssig baggrund og et sælger-gen, der ikke kan holdes nede. Du skal kunne lide at komme både på byggepladser, i kommuner og på arkitektkontorer.

Vi ser gerne, at du har erfaring med projektsalg.

Hvem er vi?

Vi er et team af dedikerede medarbejdere, som brænder for at designe, fremstille og sælge byrumsmøbler og cyklismeprodukter. Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, ansvarlighed, ærlighed, loyalitet og engagement højt.

Vi producerer på egne lokationer med fokus på design, håndværk og kvalitet. Som virksomhed arbejder vi målrettet med social inklusion og bæredygtighed.

HITSA har 110 medarbejdere på vores lokationer i Danmark, Sverige og Letland, heriblandt smede, snedkere, malere, konstruktører, sælgere, montører og administration.

Vores tre nøgleværdier er ærlighed, ansvarlighed og kunden i centrum.

Interesseret?

Du er velkommen til at ringe til kommerciel chef Thomas Johnsen på mobil 9282 0625, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Motiveret ansøgning og CV sendes via Jobindex.

Vi venter gerne på den rette. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler primo november.

SØG STILLINGEN HER

HITSA-koncernen er en af Nordens førende virksomheder inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklisme- og belysningsprodukter.

HITSA-koncernen omfatter virksomhederne HITSA og Lampas.

HITSA-koncernen beskæftiger +100 medarbejdere og er repræsenteret i flere europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark og Letland. Hertil kommer, at koncernen har egne kørende montører i Danmark og Sverige.

Glemt dit kodeord?

|