Om HITSA

HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet.

Vores bænke, cykelstativer, pullerter og overdækninger skaber rare miljøer og god funktion for mange mennesker. Vi producerer på egne lokationer med fokus på design og håndværk. Som virksomhed tager vi ansvar for social og miljømæssig bæredygtighed.

HITSA, som du møder os i dag, er fusionen af to familiegrundlagte virksomheder, VEKSØ og Hitsa, som i mange år var konkurrenter med hver deres styrker.

Vi bringer det bedste fra begge virksomheder med videre i nutidens HITSA. Det betyder, at vi stadig kan levere til både det lille anlæg og det store udviklingsprojekt, og vi kan gøre det fleksibelt, i tæt dialog med kunden og til den rigtige pris.

Ærlighed, ansvarlighed og kunden i centrum er de værdier, som HITSA bygger på.

Møbler, der skaber positive rum og oplevelser

Vores produkter skal skabe værdi for de mennesker, der bruger dem.

Det skal være nemt og indbydende for en virksomhed at tilbyde god cykelparkering til sine kunder eller medarbejdere. Derfor har vi et kæmpe udvalg i cykelstativer, og vi har en stor viden om cykelparkering og cyklismefremme, som vi gerne deler ud af.

Borde, bænke og stole i byrummet skal indbyde til brug, og de skal have styrke og holdbarhed. Derfor er vores møbler tegnet af arkitekter og udført i en god kvalitet.

Vores kunder har ofte travlt, og de står tit midt i store projekter, hvor mange dele skal gå op i en højere enhed. Derfor er vi nemme at få fat i, og vi er fleksible og ordentlige, når det gælder levering og aftaler.

HITSA er skabt på håndværksmæssig faglighed. Fordi vi fortsat fremstiller vores produkter selv, har vi mulighed for at tilpasse dem til kundens ønsker, og vi har fuld kontrol over kvaliteten.

Dansk producent med ansvar for social inklusion og bæredygtighed

HITSA har base i Kolding, hvor vores salg, konstruktion og administration har til huse. Det er også her, vores smedeværksted, træværksted og pulverlakeringsanlæg ligger. I alt har vi cirka 80 medarbejdere i Danmark, herunder smede, snedkere, malere, sælgere, konstruktører og andre.

Vi ejer en smedefabrik i Letland, hvor vi kan producere en lang række af underkomponenter til vores bænke, borde, cykelstativer og andre produkter. Her har vi cirka 20 ansatte.

Vores kontorer i Sverige ligger i Arlöv og Stockholm med i alt 12 ansatte inden for salg og montage.

HITSA-koncernen er en del af den hollandske gruppe CROWD. CROWD står for Creators Of the Outside World, og gruppen ejer flere europæiske virksomheder inden for byrum, cykelparkering, Smart City og legepladsudstyr. Gruppens mission er at skabe positive udemiljøer for mennesker gennem de selskaber, de ejer.

Social ansvarlighed har været en del af kulturen i HITSA i mange år, og det er en vigtig del af, hvordan vi ser os selv som virksomhed. Læs mere om social inklusion i HITSA her.

Et af selskaberne i HITSA-koncernen er Lampas, som producerer professionel belysning i dansk design. På lokationen i Kolding deler vi en række funktioner inden for administration og produktion med Lampas.

HITSA har en lang historie som producent af møbler i stål, træ og plast. Vi vil gå ind i fremtiden som en virksomhed, der tager ansvar for, hvordan vi påvirker miljø og klima. Læs mere om bæredygtighed i HITSA her.

Glemt dit kodeord?

|