Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Affaldssortering i Solrød Kommune

Solrød Kommune har siden 2021 arbejdet med affaldssortering i det offentlige rum. Som en del af indsatsen er sorteringsskraldespanden FJORDPARK MILJØ stillet op flere steder i bymidten.

Se mere

Hansenberg Kolding

På Hansenberg i Kolding er en nedlagt beachvolley-bane blevet til et flot udemiljø. Det rekreative område lokker eleverne ud i pauserne og inviterer til kreativ undervisning.

Se mere

Solrød Strand

På Strandvejstorvet og centergaden i Solrød Strand er der tænkt på at få møbler, belægning og planter til at spille sammen.

Se mere

Budolfi Plads, Aalborg

Budolfi Plads i Aalborg er blevet et grønt åndehul til afslapning og samvær, blandt andet med bænke, liggestole og cykelparkering fra HITSA.

Se mere

Sankt Joseph plejecenter og seniorboliger, København

Sankt Joseph Kloster på Østerbro er ombygget til et unikt bomiljø for ældre, og HITSA har leveret blandt andet plantekasser og overdækninger i cortén og glas.

Se mere

Aarhus Letbane

Læskærme og cykelparkering ved Aarhus Letbanes stationer er et eksempel på HITSA’s lange tradition for at samarbejde tæt med anerkendte tegnestuer.

Se mere

Metroforpladser, København

Det københavnske bybillede er fuldt af HITSA-klassikere.

Se mere

KLARA møbelserie, Stockholm

Stockholms kommune igangsatte i 2012 et stort projekt, der omfatter renovering af belægningen og forstærkning af konstruktionen på Sergels Torg samt flere omgivende gader.

Se mere

Kildesortering i gågaden, Horsens

Affaldskurven KLØVERBLAD har fire indkast, som gør det muligt for brugerne at sortere i papir, emballage, madaffald og restaffald.

Se mere

Enghave Plads, København

Enghave Plads i hjertet af København danner rammen om et nyt smukt byrum med syv røde specialdesignede bænke fra HITSA.

Se mere
Glemt dit kodeord?

|