Byrumsinventar Skt. Joseph bænk og skraldespand

Bygherre:
Bo-Vest,
Københavns Kommune

Arkitekt/rådgiver:
RUBOW arkitekter, Sweco

Anlæg:
Enemærke Petersen

År:
2019

Produkter:
LINN plantekasse (specialudgave),
FJORDPARK bænk,
FJORDPARK 4 skraldespand,
HH20 BIG cykelstativ,
FHR overdækning,
SVC4 cykelpullert,
specialdesignede overdækninger,
specialdesignede gangbroer

Sankt Joseph plejecenter og seniorboliger, København

Da det gamle Sankt Joseph Kloster på Østerbro i København blev bygget om til moderne plejecenter og seniorbofællesskab, var HITSA med til at skabe grønt miljø og funktionalitet i uderummene.

Vores FHR overdækning er leveret i en flot materiale-sammensætning med døre og sidebeklædning af cortén og sedum på taget. Skurene er gjort ekstra store, sådan at der er plads til for eksempel elscootere.

Vi har også leveret specialdesignede overdækninger i samarbejde med RUBOW arkitekter. Her hviler glastage oven på enkle, bærende konstruktioner af cortén. Designet får de moderne halvtage til at spille flot sammen med de historiske omgivelser.

Vores rektangulære plantekasse LINN er leveret i en korsformet specialudgave til stedet, også i cortén.

Cortén er i det hele taget et gennemgående materiale i Sankt Joseph. Fra vores store udvalg af skraldespande og materialer, er FJORDPARK 4 skraldespanden valgt i corténstål. Den varme, rustrøde overflade står godt til de røde mursten, der går igen i både nye og gamle bygninger, ligesom den matcher bænkenes mahogni.

Til de cyklende beboere og besøgende er der opstillet HH20 BIG cykelstativer.

Sankt Joseph plejecenter og seniorbofællesskab har i 2021 modtaget Københavns Kommunes bygningspræmiering. Vi er meget stolte af at være en del af dette helt særlige byggeprojekt.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

HITSA_Skt_Josef_Photo_Eskerod
Glemt dit kodeord?

|