COSI-serien

COSI bord, bænke og plinte fås i mange størrelser og varianter. Serien af markante byrumsmøbler er skabt af Cobe.

Se serien her

FJORDPARK-serien

FJORDPARK er en serie af bænke, borde, solstole og skraldespande til byrummet. Den århusianske tegnestue VE2 har designet.

Se serien her

TERÄS-serien

TERÄS er farverige metalmøbler til byrum og gårdhave. Serien indeholder stol, bord, bænk og skammel samt loungestol og loungebord i lav højde.

Se serien her

EGEDAL-serien

EGEDAL-skraldespandene fås i træ og stål og egner sig godt til sortering i det offentlige rum. Fås enkeltstående eller sammenbygget.

Se serien her

HH20-serien

HH20 er en serie af cykelstativer med ovale bøjler. Serien indeholder også etagecykelparkering samt et rundt og et halvrundt cykelstativ.

Se serien her

ROYAL-serien

Pullert, cykelpullert, plint og skraldespand fås i samme designserie med ROYAL, som er skabt af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Se serien her

NORD-serien

C.F. Møller Design har tegnet NORD-serien med bordbænkesæt og siddemøbler. Serien fås i lyse træsorter og lægger op til farver på stellet.

Se serien her

KLARA-serien

KLARA fås som bænk, plint og rund bænk/plint og i forskellige træsorter. KLARA-serien af byrumsmøbler har design af Dinelljohansson.

Se serien her

JK-serien

JK er designet af arkitekt Jørgen Klinkby. Serien indeholder bænk, plint og bord.

Se serien her

LINN-serien

Serien indeholder en lille skammel og en plantekasse ud over LINN plint og LINN bordbænkesæt. LINN er i cortén og mahogni.

Se serien her
Glemt dit kodeord?

|