HITSA_KBH_Enghaveplads_roedebaenke

Bygherre:
Metroselskabet

Arkitekt/rådgiver:
Martin Larsen Industriel Design

År:
2019

Produkter:
Specialdesignede bænke

Enghave Plads, København

Enghave Plads i hjertet af København danner rammen om et nyt smukt byrum med 120 meter bænk i form af syv røde bænkeforløb fra HITSA. De syv specialdesignede bænke giver i alt 130 siddepladser på Vesterbro. Bænkene er leveret i forbindelse med den nye metrostationsplads på Enghave Plads.

De røde bænke indtager flere centrale placeringer på pladsen, hvor de sammen med beplantning og store enkeltstående træer er med til at udforme et byrum, som skaber mulighed for forskellige aktiviteter. Vi er glade for at være en del af denne renovering og genetablering af Vesterbro.

HITSA har stået for projektering, produktion og levering af de syv bænkeforløb i tæt samarbejde med designer Martin Larsen Industriel Design og Metroselskabet. Samarbejdet i disse faser har sikret, at der gennem hele processen er arbejdet med en respekt for det enkle og opsigtsvækkende design.

Med denne opgave viser HITSA, at specialdesignet byrumsinventar er en af vores kernekompetencer. Vi er stolte af igen at have leveret et centralt element på en af Københavns prominente pladser. Bænkene står som et varemærke for forpladsen til Enghave Plads Metrostation. Vi glæder os til, sammen med vores bænke, at følge livet på pladsen de næste mange år.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

HITSA_KBH_Enghaveplads_roedebaenke
HITSA_KBH_Enghaveplads_roedebaenke
HITSA_KBH_Enghaveplads_roedebaenke_
HITSA_KBH_Enghaveplads_roedebaenke_
Glemt dit kodeord?

|