Bygherre:
Hansenberg

År:
2022

Produkter:
MAJA Q plint (specialudgave)
LINN plantekasser (standard og specialudgave)
LINN bordbænkesæt
FJORDPARK solstole
FJORDPARK 4 skraldespande

Udemiljø på Hansenberg, Kolding

På Hansenberg i Kolding er en nedlagt beachvolley-bane blevet til et flot, rekreativt område, der lokker de unge elever ud i pauserne. Hansenberg er både erhvervsskole og teknisk gymnasium.

Området er møbleret med FJORDPARK solstole og LINN bordbænkesæt i cortén og mahogni. Her kan man hænge ud eller spise madpakken. FJORDPARK 4 skraldespande sørger for affaldshåndtering, og LINN plantekasser giver hygge. En stor, cirkulær bænk kan bruges til udendørs undervisning.

Bygningskoordinator Hans Christian Hartung har stået for processen med at omskabe volleybanen til udemiljø.

“Vi ville skabe et godt opholdssted for de unge, og det behøvede ikke at være med traditionelle borde og bænke. Det måtte gerne være lidt anderledes. Så vi indhentede forslag, og forslaget fra HITSA var klart det mest opfindsomme. Det var også godt visualiseret, så det var nemt at se, hvad der var tænkt,” siger han.

“Det var vigtigt, at møblerne var nemme at vedligeholde, og at de var vandalsikre. Og så kunne vi godt lide, at HITSA er en lokal virksomhed, som arbejder med bæredygtighed,” siger Hans Christian Hartung.

I både møbler og skraldespande er navnet HANSENBERG udskåret. På den måde er det nye udemiljø blevet specifikt for skolen og er med til at forstærke skolens identitet.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Glemt dit kodeord?

|