Ladestation til elcykel

Ny ladestander til elcykler hjælper cyklister på vej

I denne uge udvider HITSA sit store cyklismesortiment med et produkt specielt til elcyklisme. BORCH ladestander til elcykel er en offentlig ladestation, som sættes op der, hvor man gerne vil give en god service til cyklister og trække cykelturister til.

BORCH ladestander er nem at bruge. Det er ikke nødvendigt at have en oplader med. Cyklisten trækker blot det rigtige stik ud af standeren og sætter det direkte i batteriet. Ladestationen tilbyder fire forskellige 36V stik, som dækker et bredt udvalg af elcykelmærker.

”Der er en kæmpe vækst i elcyklisme, og elcykler har gjort det muligt for mange at vælge cykel fremfor bil til den daglige transport. Derfor var det oplagt for os som leverandør af alt inden for cyklismefremme at udvikle en offentlig ladestander til elcykler,” fortæller Thomas Johnsen, kommerciel chef i HITSA.

”Det var vigtigt for HITSA, at ladestationen til elcykler blev rigtigt flot at se på. Derfor bad vi den aarhusianske tegnestue VE2 om at designe en ladestander, der havde BORCH-seriens flotte, nordiske designudtryk,” siger Thomas.

Se BORCH ladestander til elcykel og vores andre cyklismefremmende produkter her.

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Glemt dit kodeord?

|