Byrumssikring med cykelpullert

HITSA-SAFE byrumssikring fås nu også som cykelpullert

Vi udvider nu vores byrumssikringsserie HITSA-SAFE med en cykelpullert. HITSA-SAFE Cykelpullert er en slank søjle med to bøjler til parkering og fastlåsning af cykler og ladcykler. Indeni er cykelpullerten udstyret med HITSA-SAFE basen, som gør, at pullerten effektivt standser en bil og kan anvendes til sikring af pladser, gågader eller indgange.

HITSA-SAFE serien består af produkter, der sikrer mod biler, samtidig med at de bidrager til et venligt og velkendt byrum. Den nye cykelpullert har ligesom de øvrige produkter i serien – pullert, cykelstativ, skraldespand og bænk – god praktisk værdi for brugerne af byrummet.

Se mere om HITSA-SAFE Cykelpullert til byrumssikring på HITSA-SAFE hjemmesiden her.

Cykelpullert, der sikrer mod køretøjsbaserede angreb

HITSA-SAFE Cykelpullert er kun Ø114 mm i diameter. Den særlige konstruktion gør, at pullerten ikke behøver være tykkere. Monteringsdybden er kun 300 mm, og pullerten kan monteres uden nedstøbning.

Cyklisten kan læne cyklen mod pullerten eller bruge støttebenet og blot låse cyklen fast til cykelpullerten. HITSA-SAFE Cykelpullert har samme design som cykelpullerten TOR og kan kombineres med den for et ensartet bybillede.

HITSA-SAFE køretøjshindring er byrumsinventar, som ikke giver indtryk af sikkerhedsudstyr. I stedet understøtter HITSA-SAFE byrummets arkitektur og landskabsarkitektur.

Se mere om HITSA-SAFE her. Alle seriens produkter kan modstå en påkørsel og standse en bil. Konstruktionen er certificeret efter de internationale standarder PAS 68 og IWA 14 på crashtestcenteret CTS i Tyskland.

Send en mail på
hea@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 3046 4560

Glemt dit kodeord?

|