COSI er en ny møbelserie fra Cobe

COSI – ny serie af byrumsmøbler fra Cobe Arkitekter

Nu lancerer vi COSI, en helt ny serie af byrumsmøbler, som HITSA har udviklet sammen med Cobe Arkitekter.

Serien omfatter et bord, en bænk og en plint i flere varianter. Intentionen er at skabe en familie af møbler, der opfylder behovene i offentlige rum fra moderne bymiljøer over gamle købstæder til naturparker. Møblerne står i store, rene linjer og stærke materialer -corténstål og mahogni (FSC®-certificeret).

“COSI er et robust, enkelt og tidløst design, der kan modstå alle typer af klima og miljøer året rundt nu og i fremtiden,” siger Casper Borg, landskabsarkitekt hos Cobe Arkitekter.

“Grundlæggende er serien bygget op om den rektangulære snitflade, der afrundes, hvor møblet har kontakt med brugeren, det vil sige bordkant og sædekant. Træet og dets fremtræden er det bærende i designet, hvor de massive, kvadratiske planker er seriens kendetegn,” siger Casper Borg.

“På den måde opstår der en siddeflade, som man kan arbejde med i forskellige længder, ligesom man kan tilføje ryglæn og armlæn og skabe de funktioner, der er behov for,” siger han.

Materialer og ressourceforbrug spiller en stor rolle i designet. Materialerne er robuste og slidstærke, og COSI er konstrueret, så det er nemt at skifte en planke ud. Derfor har møblerne en meget lang levetid. Materialevalget gør COSI vedligeholdelsesfri. Desuden er der allerede tænkt på genbrug og genanvendelse ved slutningen af møblernes levetid. COSI er ‘made for disassembly’ – nemme at skille ad – og kan derfor let indgå i en cirkulær ressourcetankegang.

Robuste byrumsmøbler i dansk design

Henrik Andersen, HITSA’s administrerende direktør, siger om COSI:

“Med den her serie kan vi tilbyde vores kunder byrumsmøbler, som har en klar designlinje, er robuste og kan stå i alle miljøer. Møblernes størrelse og design gør, at de kan spille op til også de meget markante omgivelser som havne, højhuse og vild natur.”

“Det er første gang, vi har arbejdet sammen med Cobe, og forhåbentligt ikke sidste. Samarbejdet har været en fornøjelse, og der er kommet gode produkter ud af det. Nu glæder vi os til at se, hvor COSI kommer til at stå i fremtiden.”

COSI fås i corténstål eller varmgalvaniseret stål, evt. med pulverlakering.

Læs mere om COSI bordbænkesæt her, COSI bænk her og COSI plint her.

Send en mail på
hea@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 3046 4560

Glemt dit kodeord?

|