EGEDAL MILJØ affaldssortering-sopsortering-recycling_bin

EGEDAL MILJØ er smuk og fleksibel affaldssortering til byrummet

Skraldespandsserien EGEDAL udvides nu med EGEDAL MILJØ, en flot og fleksibel sorteringsstation til det offentlige rum.

Sorteringsskraldespanden EGEDAL MILJØ er unik, fordi den kan tilpasses, når affaldshåndteringen udvikler sig. Den består af 80 liters moduler, som kan kombineres på flere måder. Hvis fraktioner eller affaldsmængder ændrer sig, kan moduler nemt tilføjes eller fjernes.

Den store fleksibilitet gør EGEDAL MILJØ til en langtidsholdbar løsning på affaldsområdet, og det var netop ideen, fortæller designingeniør Rune Niemann Hansen fra HITSA:

“Affaldssortering udvikler sig hele tiden. Både myndighedernes krav og brugernes behov kan ændre sig. EGEDAL MILJØ tilbyder en løsning på den usikkerhed, fordi den kan bygges om, hvis man har brug for det,” fortæller han.

Tegnestuen VE2 har designet EGEDAL-serien.

“Vi har stræbt efter at designe en pæn og indpasningsvenlig skraldespand til affaldssortering i det offentlige rum. Affaldssortering kan godt blive lidt højtråbende med stærke farver og fokus på ikoner. Her har vi tilstræbt et imødekommende design, som taler mere dæmpet om sorteringsfraktioner, og som indgår naturligt i et bymiljø eller et naturområde,” siger designer Hugo Dines Schmidt fra VE2.

Gør affaldssortering indbydende

EGEDAL MILJØ har det samme imødekommende design som den fritstående EGEDAL skraldespand. Rundede hjørner og en tydelig frontplade giver skraldespanden et indbydende udtryk. EGEDAL MILJØ gør kildesortering til et pænt element i gadebilledet.

Sorteringsstationen fås helt i stål eller beklædt med lister af mahogni (FSC®-certificeret). Den fremstilles i varmgalvaniseret stål og kan også leveres med pulverlakering.

I valget af materialer og konstruktion er der lagt vægt på, at EGEDAL MILJØ skal være et holdbart produkt i en høj kvalitet. Ligesom hos EGEDAL er tømningen også tænkt igennem, sådan at skraldespanden kan tømmes uden løft.

Se EGEDAL MILJØ med træ her og EGEDAL MILJØ i stål her.

Kontakt HITSA Salg

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Glemt dit kodeord?

|