Intelligent komprimeringsskraldespand i byrum

Effektiviser driften med skraldespande med sensor og komprimator

HITSA udvider nu sit skraldespandssortiment med intelligente komprimeringsskraldespande.

Med sensor, komprimator og online driftsoverblik giver de kompakte skraldespande store muligheder for at effektivisere affaldshåndteringen.

“Vi kan se, at vores kunder har behov for det overblik og den effektivisering, som smarte skraldespande og komprimering giver. Derfor har vi ledt efter en intelligent komprimeringsskraldespand, som samtidig er i en god kvalitet og pæn at se på,” siger administrerende direktør for HITSA, Henrik Andersen.

De nye komprimeringsskraldespande løser flere udfordringer i nutidens affaldshåndtering. De er lukkede for skadedyr. Al energi til display, sensor og komprimator kommer fra solceller på skraldespandens låg. Det gør dem selvforsynende med vedvarende energi, foruden at de nemt kan flyttes. Sensor og komprimering giver færre køreture med skraldebilen og dermed mulighed for mindre udledning af CO2. Ergonomisk er der mulighed for at vælge en model, hvor skraldet ryger direkte i en affaldsbeholder på hjul.

Smarte skraldespande med komprimator giver mere plads til skrald

HITSA’s konsulent for affaldshåndtering Nis Nissen er den, der hjælper kunderne med at få overblik over mulighederne med smarte komprimeringsskraldespande.

“Komprimeringsskraldespandene sælges som en samlet pakke med sensor og online styringsplatform. Der er store fordele ved at have skraldespande med både komprimator og sensorstyring. Alt afhængigt af kundernes behov kan de reducere antallet af tømninger og måske også antallet af opstillede skraldespande. Og med en sensorstyret komprimeringsskraldespand kører man aldrig forgæves til stranden for at se, om skraldespanden er fuld,” forklarer Nis Nissen.

Platformen Smart City Manager taler sammen med de mest anvendte driftssystemer.

Solcelledrevet skraldespand med sensor og komprimator

De nye skraldespande hedder ULTRA FILL og ULTRA FILL LITTLE. De fås i 120 liter – svarende til 600 liter med komprimering. ULTRA FILL fås desuden i 240 liter, som svarer til 1200 liter med komprimering. ULTRA FILL indeholder en standard plast-affaldsbeholder på hjul, som man kender fra husholdningen. ULTRA FILL LITTLE er udstyret med en inderspand og poser.

“Affaldshåndtering er et område i hurtig udvikling. Jeg glæder mig til at komme ud og møde flere kunder og høre mere om, hvordan HITSA med vores brede sortiment af skraldespande kan være med til at opfylde fremtidens behov, både når det gælder effektivitet og design,” siger Nis Nissen.

Kig nærmere på ULTRA FILL her og ULTRA FILL LITTLE her.

Kontakt Nis Nissen

Send en mail på
nin@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 4314 0096

Glemt dit kodeord?

|