HITSA-SAFE Byrumssikring

HITSA lancerer HITSA-SAFE – byrumssikring i dansk design

HITSA lancerer nu HITSA-SAFE, en serie af produkter, som sikrer mod køretøjsbaserede trusler, samtidig med at de bidrager til et venligt og velkendt byrum.

HITSA-SAFE er køretøjshindring med samme design som HITSA’s kendte standardsortiment. Det er byrumsinventar, som ikke giver indtryk af terrorsikring eller sikkerhedsudstyr. I stedet understøtter HITSA-SAFE byrummets arkitektur og landskabsarkitektur.

HITSA-SAFE serien består af pullerter, cykelstativer, bænk, skraldespand og specialdesign, som kan modstå en påkørsel og standse bilen. Konstruktionen er certificeret efter de internationale standarder PAS 68 og IWA 14 på crashtestcenteret CTS i Tyskland.

HITSA-SAFE er byrumssikring med velkendt byrumsinventar

“Vi har udviklet HITSA-SAFE, fordi vores kunder efterspørger produkter inden for terrorsikring og køretøjshindring, som falder naturligt ind i byrummet og understøtter arkitektur og landskab,” siger adm. direktør i HITSA, Henrik Andersen.

“Vores kunder kan for eksempel købe den pullert, de har brugt de sidste 30 år, bare med HITSA-SAFE sikkerhedskonstruktion. Derudover har vi lagt vægt på at skabe en serie af sikkerhedsprodukter med stor, praktisk anvendelighed i hverdagen,” siger han.

HITSA-SAFE findes også med mulighed for specialdesign, som giver arkitekt eller designer helt frie hænder til at tilpasse produktets udseende til projektet.

Serien standser personbiler og egner sig dermed til bymidter, pladser, gågader, indgangspartier og lignende.

Alle HITSA-SAFE produkter er aftagelige, sådan at der kan gives adgang for lejlighedsvis kørsel. Det gør også serien velegnet til markeder, festivaller og andre tilbagevendende, midlertidige arrangementer, hvor afspærringen kun skal bruges kortvarigt eller et par gange om året.

Se mere om HITSA-SAFE her eller kontakt vores specialist i byrumssikring Mikkel Rosenquist på +45 20 10 10 06 eller mir@hitsa.dk.

Send en mail på
hea@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 3046 4560

Glemt dit kodeord?

|