Skab et godt cykelstop med BORCH cykelservicestation

Nu lancerer vi BORCH cykelservicestation, en danskdesignet cykelreparationsstander med værktøj til at justere sadlen, spænde bolte eller afhjælpe andre tekniske problemer på cykelturen. BORCH er sidste nye produkt i HITSA’s linje af produkter, som fremmer cyklisme og trækker cyklister til ved at skabe det gode cykelstop.

Kombinér BORCH cykelservicestation med BORCH luftpumpe og BORCH ladestander til elcykler.

Den nye cykelservicestation fra HITSA er enkel, brugervenlig og nem at vedligeholde. Cyklen kan hænges op i en god arbejdshøjde. Holderne er belagt med gummi, så cyklen ikke bliver ridset. Et udvalg af værktøjer giver cyklisten mulighed for at løse tekniske problemer og komme videre.

Ny danskdesignet cykelservicestation

BORCH cykelservicestationen er oplagt langs supercykelstier og på turistmål med cykelturisme. Den er også en god service til hverdagspendlerne – hvis man ikke ejer en torxnøgle, eller hvis man ikke har cykelværktøj med på turen, så er BORCH cykelservicestation en hjælp nær togstationen, på uddannelsesstedet eller på arbejdspladsen.

Cykelservicestationen er designet af tegnestuen VE2 fra Aarhus. Den udstråler en nordisk, enkel og gennemarbejdet kvalitet. BORCH er fremstillet i galvaniseret stål og kan leveres pulverlakeret i alle RAL-farver og med teksten ’Service Station’ på siden.

Se mere om BORCH cykelservicestation her.

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Glemt dit kodeord?

|