Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Hansenberg Kolding

På Hansenberg i Kolding er en nedlagt beachvolley-bane blevet til et flot udemiljø. Det rekreative område lokker eleverne ud i pauserne og inviterer til kreativ undervisning.

Se mere

Espergærde Station

Mere plads til cykler og ladcykler var målet, da Helsingør Kommune renoverede cykelparkeringen på Espergærde Station. HITSA var totalentreprenør.

Se mere

Solrød Strand

På Strandvejstorvet og centergaden i Solrød Strand er der tænkt på at få møbler, belægning og planter til at spille sammen.

Se mere

Mikrohaver i boligforening, Esbjerg

Plantekassen MICROHAVEN blev udviklet til et stort bæredygtigt gårdrumsprojekt for Arbejdernes Boligforening afd. 1 i Esbjerg.

Se mere

Vildtbanegård, boligforening i Ishøj

Til gårdmiljøet i Vildtbanegård III er der skabt en fin sammensætning af standard og specialdesignede produkter - blandt andet med solstole og cafesæt.

Se mere

Budolfi Plads, Aalborg

Budolfi Plads i Aalborg er blevet et grønt åndehul til afslapning og samvær, blandt andet med bænke, liggestole og cykelparkering fra HITSA.

Se mere

Sankt Joseph plejecenter og seniorboliger, København

Sankt Joseph Kloster på Østerbro er ombygget til et unikt bomiljø for ældre, og HITSA har leveret blandt andet plantekasser og overdækninger i cortén og glas.

Se mere

Aarhus Letbane

Læskærme og cykelparkering ved Aarhus Letbanes stationer er et eksempel på HITSA’s lange tradition for at samarbejde tæt med anerkendte tegnestuer.

Se mere

Tivoli Friheden, byrumssikring

I Aarhus Kommune uden for Tivoli Friheden kan man se en flot udgave af HITSA's fartdæmpende byrumsinventar.

Se mere

Syddansk Universitet, Odense

Opførelsen af 480 helt nye cykelpladser med specialdesignede overdækninger og belysning, er skabt i tæt samarbejde med SDU og M.J. Eriksson A/S.

Se mere
Glemt dit kodeord?

|