Stoppestedsudstyr til Skånetrafiken

Bygherre:
Skånetrafiken, kommuner

Arkitekt:
SWECO Engineering

Anlæg:
HITSA

År:
2019-

Produkter:
Specialdesignede læskærme samt cykelstativer, bænke, skraldespande, skilte mv.

Stoppestedsudstyr til Skånetrafiken

HITSA leverer læskærme og stoppestedsudstyr til Skånetrafikens togperroner. Læskærme med Skånetrafikens karakteristiske pilemønster leveres sammen med bænke, skraldespande og cykelparkering.

Skånetrafiken vil levere en rejseoplevelse af meget høj kvalitet. Anders Servin, projektleder i Skånetrafiken, fortæller:

”Stoppesteder og venteområder er en del af Skånetrafikens møde med kunden. Man skal føle sig tryg, sikker og velkommen. Læskærmene er med varme, wifi og digital information. De er helt lukkede for bedst muligt læ. Siderne er af glas, så der er godt udsyn, og de to indgange gør det nemt at komme ud og ind. Infoskærme er placeret, så kørestolsbrugere har nem adgang til information,” siger han.

Der er ekstra høje krav til sikkerhed på togperroner, hvor læskærmen skal kunne holde til tryk og sug fra et forbikørende tog.

Flerårig rammeaftale til 250.000 passagerer

SWECO har designet læskærme og stoppestedsudstyr med fokus på komfort, sikkerhed og tilgængelighed. HITSA har været med fra begyndelsen og har blandt andet projekteret designet.

”Lige fra starten har vi været fuldt ud tilfredse med samarbejdet med HITSA. De er lyttende, giver hurtige tilbagemeldinger og kan tage hurtige beslutninger. HITSA er meget løsningsorienteret. Der er en indstilling og en kultur om, at vi finder en løsning’,” siger Anders.

Udstyret til togstationer er en del af en flerårig rammeaftale mellem Skånetrafiken og HITSA, som også indeholder læskærme til stoppesteder for bus og sporvogn. HITSA leverer ind i alle faser af processen fra design og konstruktion til produktion, montage og videreudvikling. Skånetrafiken er et regionalt trafikselskab med 250.000 passagerer dagligt.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Stoppestedsudstyr til Skånetrafiken
Skånetrafiken Stoppestedsudstyr til perron
Bænk togstation Skånetrafiken

Produkter i projektet

Tilbage til projekter
Glemt dit kodeord?

|