Bygherre:
Skånetrafiken, kommuner

Arkitekt:
SWECO Engineering

Anlæg:
HITSA

År:
2018 –

Produkter:
Specialdesignede læskærme, bænke, cykelstativer, skraldespande, skilte mv.

Busholdepladser for Skånetrafiken

HITSA leverer læskærme og stoppestedsudstyr til Skånetrafikens busholdepladser. HITSA tilbyder komplette løsninger til busholdepladser på tre niveauer – landsby, standard og expres-busser.

Landsbyløsningen omfatter et mindre læskur, bænk, skraldespand og evt. cykelparkering.

Ved standard er der typisk behov for et større læskur med bedre komfort og også her med bænk, skraldespand og evt. cykelparkering.

Expres-bus løsningen anvendes på de direkte busruter, hvor der er få stop og måske længere ventetid. Løsningen, som indeholder en stor læskærm med indbyggede bænke og lænestativer, kan leveres med skydedøre. Til venteområdet kan der tilvælges bænke, skraldespande, lænestativer samt cykelparkering til de rejsende.

Skånetrafiken vil levere en rejseoplevelse af meget høj kvalitet. Anders Servin, projektleder i Skånetrafiken, fortæller:

”Vi skelner ikke mellem tog- og busrejsende i de tanker, vi gør os om stoppestedsoplevelsen. Skånetrafiken tager hånd om hele rejsen – fra man forlader sit hjem, til man er fremme. Man skal føle sig tryg, sikker og velkommen, når man venter på en af vores busser,” siger han.

Flerårig rammeaftale til 250.000 passagerer

SWECO har designet læskærme og stoppestedsudstyr med fokus på komfort, sikkerhed og tilgængelighed.  HITSA har været med fra begyndelsen og har blandt andet projekteret designet.

”Lige fra starten har vi været fuldt ud tilfredse med samarbejdet med HITSA. De er lyttende, giver hurtige tilbagemeldinger og kan tage hurtige beslutninger. HITSA er meget løsningsorienteret. Der er en indstilling og en kultur om, at vi finder en løsning’,” siger Anders.

Busholdepladserne er en del af en flerårig rammeaftale mellem Skånetrafiken og HITSA om levering af læskærme til stoppesteder for tog, bus og sporvogn. HITSA leverer ind i alle faser af processen fra design og konstruktion til produktion, montage og videreudvikling. Skånetrafiken er et regionalt trafikselskab med 250.000 passagerer dagligt.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Produkter i projektet

Tilbage til projekter
Glemt dit kodeord?

|