HITSA_Christianshavn_Gymnasium_Photo_dennislehmann_bogl_

Bygherre:
Christianshavns Gymnasium

Arkitekt/rådgiver:
BOGL landskabsarkitekter,
Øllgaard Rådgivende Ingeniører

Anlæg:
MøllerLøkkegaard

År:
2017

Produkter:
EASYLIFT PREMIUM etageparkering,
HH20 cykelstativ,
specialdesignet rund bænk med lys,
specialdesignede plantekasser med siddeplinte,
specialdesignet overdækning med trappe og pergola,
specialdesignet parkourbane

Christianshavns Gymnasium

I 2017 blev skolegården på Christianshavns Gymnasium renoveret. Et af målene var at få elevernes mange cykler organiseret, så de ikke fyldte det meste af gården. Et andet mål var at skabe rum for gruppearbejde, aktiviteter og socialt samvær.

BOGL (Bang og Linnet Landskab) tegnede renoveringen, og HITSA konstruerede og producerede bænk, parkourbane og cykelparkering.

Cyklerne holder nu i etager under en bevokset overdækning. Både oppe og nede er der skabt siddepladser. Nogle af tagene er sedumtag, et af dem er en tagterrasse. Trinhøjden gør, at trappen op til tagterrassen også kan bruges som siddeplads.

Midt i gården skaber en stor, rund bænk uderum og siddepladser. Bænken er hele 16 meter i diameter og gør et storslået indtryk. HITSA har opbygget den af stålknægte, som er beklædt med kileskåret mahogni. Træet er skruet i nedefra, så skruerne ikke er synlige. Et LED-bånd er indarbejdet hele vejen rundt om bænken, så der kan tændes lys om aftenen.

Der skulle være mulighed for, at eleverne kan lade deres computere og mobiler op, mens de arbejder. Derfor har HITSA indarbejdet åbninger til stikkontakter i trappe og bænk.

Med det nye uderum har Christianshavns Gymnasium fået et vartegn i skolegården og en praktisk, pladsbesparende løsning til elevernes cykler.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

HITSA_Christianshavn_Gymnasie_Photo_HEA
HITSA_Christianshavn_Gymnasium_Esaylift_Premium_Cykelstativ_Photo_HEA_
HITSA_Easylift_Premium_Cykelstativ_Christianshavn_Gymnasium_dennislehmann_bogl_
HITSA_Christianshavn_Gymnasium_Photo_dennislehmann_bogl_
Glemt dit kodeord?

|