HITSA_Skaanetrafiken_Lund_Sjukhuset_Spaarvag

Bygherre:
Skånetrafiken

Designer:
Sweco Engineering og HITSA AB

Produkter:
Specialdesignede læskærme til bus- og sporvognsstoppested

Sjukhuset Lund, Skåne

HITSA leverer i alt fem læskærme til Skånetrafikens stoppested Sjukhuset i Lund. Læskærmene er til både bus- og sporvognsstoppesteder, og alle er kendetegnet af høj kvalitet, komfort og funktionalitet.

Læskærmen til sporvogn har en særlig udformning med en ’næse’, der både viser, at det er et sporvognsstoppested, og hvilken vej sporvognen kører.
Læskærmene er leveret med siddebænke, ståbænke, integreret LED-belysning og undertag i Organowood. De er desuden forberedt til varme, infoskærme og digital information.

Flerårig rammeaftale til 250.000 passagerer

HITSA og Skånetrafiken har en flerårig rammeaftale om levering af læskærme til stoppesteder for tog, bus og sporvogn. Som moderne mini-ventesale med varme og wifi er læskærmene en vigtig del af Skånetrafikens vision om at levere ’kollektiv trafik i verdensklasse’. HITSA er valgt til opgaven, fordi vi kan levere ind i alle faser af processen fra design og konstruktion til produktion, montage og videreudvikling. HITSA indgår dermed ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner i et tæt, mangeårigt samarbejde. Skånetrafiken har dagligt 250.000 passagerer.

 

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

HITSA_Skaanetrafiken_SE_Lund_Sjukhuset_Spaarvagn
HITSA_Skaanetrafiken_Lund_medarbejdertur
HITSA_Skaanetrafiken_Lund_medarbejdertur_
HITSA_Skaanetrafiken_SE_Lund_Sjukhuset_Spaarvagn
HITSA_Skaanetrafiken_Lund_medarbejdertur_
Glemt dit kodeord?

|