HITSA_Nordjyllandstrafikselskab_Isabella-Weber-Schultz-_C_2560x1440

Bygherre:
Nordjyllands Trafikselskab

Arkitekt/rådgiver:
C.F. Møller Design

Produkter:
Specialdesignede buslæskærme,
standere,
bænke,
cykeloverdækning,
cykelstativer,
cykellæn,
skraldespande

Nordjyllands Trafikselskab

Da Nordjyllands Trafikselskab i 2015 gik i gang med at forny sine busskure, var der to mål: At give de rejsende en god stoppestedsoplevelse og at skabe en fælles identitet for offentlig transport på tværs af kommunegrænser.

Nordjyllands Trafikselskab udviklede i samarbejde med C.F. Møller Design et designoplæg, som HITSA derefter vandt produktudvikling, produktion og montage af. Den videre udvikling af designet skete i et tæt samarbejde mellem trafikselskabet, tegnestuen og HITSA.

Designet af læskærme og standere er udført med vægt på gennemprøvede og holdbare materialer. En af styrkerne ved designet er, at det kan tilpasses lokale behov, uden at det går ud over ensartetheden på tværs af byer. Læskærmens lysegrå vinkel og standerens gule top gør stoppestedet let genkendeligt for brugeren. Designet sætter desuden faste spilleregler for kommunikationen med passagererne, fordi informationer optræder de samme steder og med samme udtryk på de forskellige varianter.

Rammeaftalen med nem bestilling for de 11 kommuner i Nordjyllands Trafikselskab har betydet, at HITSA har leveret over 100 læskærme til de nordjyske byer og veje.

Dertil kommer bænke, cykelparkering, standere og affaldskurve.

For HITSA har det været en meget positiv proces, hvor projektafdelingens kompetencer er kommet til deres ret i et godt samarbejde med designer og kunde.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

HITSA_Nordjyllandstrafikselskab_DSC_0151_1920x1080.
HITSA_NT_NordjyllandTrafikselskab_Photo-Vekso_6026_1920x1080
Glemt dit kodeord?

|