HITSA_Irmabyen_HH20_BIG_SV4_FJORDPARK_BAeNK_HH20_BOM_Photo_Torben_Eskerod_R1_8361_2560x1440.

Irmabyen, Rødovre

Når man ser ud fra sin lejlighed i Irmabyen, vil man nogle steder kigge ned på et grønt, levende sedumtag på en af HITSA’s overdækninger.

Irmabyen ligger tæt ved træer og grønne områder, og naturen er budt med ind i bydelen.

Det nye boligområde er skabt på Irmakoncernens gamle grund i Rødovre. Af de oprindelige bygninger står kun det 38 meter høje ‘Kaffetårn’ tilbage. Resten af byen er nybygget og blevet til en afvekslende bydel med flere boligformer fra lejligheder til parcelhuse.

Vores SH 500-overdækning skjuler blandt andet affaldssortering i Irmabyen. SH 500 kan sammensættes med et bredt udvalg af materialer. Til overdækningerne i Irmabyen har man valgt at kombinere de grønne sedumtage med lodret sidebeklædning af træ i varierende højder. Det giver affaldsgårdene et samlet udtryk af kvalitet, natur og gennemtænkt design.

Vi har leveret SIESTA bordbænkesæt og FJORDPARK bænke til rum og pladser mellem bygningerne. Til cykelparkering har vi leveret flere forskellige stativer fra HH20-serien. SV4, i det enkle design fra landskabsarkitekt Julie Kierkegaard, er brugt som brandvejspullert.

Kontakt os her

Ring til os
Tlf: +45 7557 4155

Send en mail på
hitsa@hitsa.dk

Glemt dit kodeord?

|